Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ружицкая Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Терзиев С. Г. 
Кинетика экстрагирования из шлама кофе при микроволновом подводе энергии [Електронний ресурс] / С. Г. Терзиев, Т. Л. Макиевская, Н. В. Ружицкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 300-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__76
Попередній перегляд:   Завантажити - 468.483 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бурдо О. Г. 
Исследование вакуум-выпарных аппаратов нового типа [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 212-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бурдо О. Г. 
Неэнергоемкие пищевые добавки, натуральные красители и ароматизаторы [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Д. А. Харенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 221-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.893 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Терзиев С. Г. 
Стендовые испытания микроволнового экстрактора для производства кофепродуктов [Електронний ресурс] / С. Г. Терзиев, Т. Л. Макиевская, Н. В. Ружицкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 80-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.231 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бурдо О. Г. 
Утилизация тепловых и сырьевых ресурсов при производстве пищевых концентратов [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 107-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 367.493 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Бурдо О. Г. 
Энергетический анализ пищевых нанотехнологий [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Т. Л. Макиевская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.663 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Терзиев С. Г. 
Исследование процесса сушки кофейного шлама под действием инфракрасного излучения [Електронний ресурс] / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, В. И. Саламаха, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 167-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 816.207 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бурдо О. Г. 
Концентрирование экстрактов стевии в микроволновой вакуум-выпарной установке [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 528.269 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Бурдо О. Г. 
Энергетика пищевых нанотехнологий [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая, И. И. Яровой // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2012. - № 3. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2012_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.939 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Бурдо О. Г. 
Принципы адресного подвода энергии при переработке пищевого сырья [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, В. Н. Бандура, Н. В. Ружицкая // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 606.495 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Терзиев С. Г. 
Этапы внедрения инновационных теплотехнологий в производство пищевых концентратов [Електронний ресурс] / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 4. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_4_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 799.36 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Ружицкая Н. В. 
Комбинированные процессы при сушке растительного сырья [Електронний ресурс] / Н. В. Ружицкая // Технологічний аудит та резерви виробництва. - 2012. - № 3(1). - С. 23-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2012_3(1)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 98.6 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Бурдо О. Г. 
Моделирование процесса концентрирования пищевых растворов в микроволновом вауум-выпарном аппарате [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, Н. В Ружицкая, Т. А. Резниченко, Д. Н. Резниченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 153-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.549 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Левтринская Ю. О. 
Микроволновые технологии иненсификации массообменных и тепловых процессов при перерабоке растительного сырья [Електронний ресурс] / Ю. О. Левтринская, Н. В. Ружицкая, Т. А. Резниченко, В. Н. Бандура // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.396 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського